Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Bezoek Onze Winkel Voor Een Uitgebreid Assortiment

Voetbalshop Amstelveen: dé winkel voor al je voetbalbenodigdheden

Bezoek onze winkel voor een uitgebreid assortiment

Neem tram 5 of 25 en stap uit bij halte Zonnestein. Vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen. Je kunt 2 uur gratis parkeren met ruim 200 parkeerplaatsen.

Welkom op de informatiepagina van Voetbalshop Teamshop Amstelveen. Voetbalshopnl is sinds de zomer van 2021 de kledingleverancier van Sporting Martinus. Je bent van harte welkom in de winkel van Voetbalshop Amstelveen, gelegen aan de Kostverlorenhof 147, 1183 HK in Amstelveen.

Onze winkel is zes dagen per week geopend tot 18:00 uur. We bieden een uitgebreid assortiment aan voetbalkleding, schoenen en accessoires voor zowel heren als dames, jongens en meisjes. Of je nu een beginner bent of een ervaren speler, bij Voetbalshop Amstelveen vind je alles wat je nodig hebt om je voetbalprestaties naar een hoger niveau te tillen.

Wij zijn ook de thuisbasis van de leukste voetbalclub voor jongens- en meidenvoetbal, heren- en damesvoetbal. Ook 35+, 45+ en walking football zijn bij ons vertegenwoordigd.

Omdat we graag willen dat iedereen zijn of haar eerste bekerwedstrijd in het nieuwe groenwitzwarte tenue kan spelen, kun je nu alsnog naar Voetbalshop Amstelveen komen om je shirt te kopen.

Kom langs in onze winkel voor een persoonlijk advies en profiteer van onze scherpe prijzen en uitstekende service. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte voetbaluitrusting!

Contactgegevens

Voetbalshop Amstelveen
Kostverlorenhof 147
1183 HK Amstelveen
020-8225179


Comments